kontakt

Hör av dig

Hör av dig till oss när du har frågor för allt som rör håltagning, rivning eller sanering. Vi finns i Luleå och har hela Norrbotten och Västerbotten som arbetsfält.

Om oss

Vi på 3XL är experter på att ta våra kunder igenom det besvärliga. Oavsett om det gäller håltagning, rivning eller sanering tar vi hand om allt det jobbiga. I vår bransch gäller det att snabbt kunna vara på plats och bedöma vad som behöver göras, och där är vi riktigt vassa. Våra bilar har den bemanning och utrustning som krävs för att ta emot det avfall som oundvikligen bildas när man sågar och sanerar något gammalt. Renoveringar och ombyggnader av fastigheter har alltid sina olika utmaningar. Vi har alla certifieringar och tillstånd på plats som behövs. Ett samtal till 3XL räcker för att lösa problemen.

Vi har en viktig grundfilosofi. Det ska vara lätt att jobba med oss. Och det ska vara trivsamt att jobba hos oss. Sådant smittar, på ett bra sätt. Vårt kvalitetstänk och höga lägstanivå märks när vi är ute på uppdrag. Där man trivs stannar man kvar. Både som kund och anställd.

3XL är aldrig längre bort än ett samtal. Du får tillgång till all vår samlade erfarenhet och ett direkt svar. Våra bilar är redo för uppdrag inom håltagning, rivning och sanering över hela norra Sverige. Och det vi lovar, det håller vi.